How I live, love and grow. Nobody can tell me.

teisipäev, september 18, 2018

Tere.

Olen olnud kadunud, sest elu on olnud huvitav. Seda igas mõttes - nii sõna otseses kui ka kaudsemas mõttes. Nii jutumärkidega kui ka ilma. Või siis lihtsalt - elu on olnud.


Kuulan hetkel järjest Egert Milderi lugu "Live+Love+Grow" ja see puudutab mind sügavalt.


Mu elus on toimunud viimastel kuudel palju muudatusi. VÄGA paljud neist on minu sees, ma ise olen nii paganama palju muutunud, et kohe ilus on! Käisin suvel kahel retriidil ning need olid tõepoolest elumuutvad.
Esimest korda elus luban vaikust enda ellu.
Esimest korda elus vaatan otsa tunnetele, mida varem kogu aeg pelgasin.
Esimest korda elus julgen võtta maskid päriselt maha.
Esimest korda elus näen läbi oma egomustreid ja -mänge.
Esimest korda elus ma päriselt Näen.

Viimased 15 aastat on olnud mul pööraselt kreisi aeg. Nii intensiivne, nii tempokas, nii muutlik ja nii rahutu. Ma olen tõepoolest rahutu hing olnud, käinud ühelt koolituselt teisele ning toimetanud-teinud ilmselgelt rohkem, kui tervislik on. Olen endaga hell ja armastav, sest see on olnud minu kasvamine, minu liikumine, minu elu. Hukka on kerge mõista, eriti kui ei tea tagamaid või sügavust.


Ma olen hetkel imelises kohas oma elus. Ma olen Oma Elus. Tunnen, et .... ah, ma ei oskagi sõnadesse seda panna. See tunne on ülev.

How I live, love and grow,
nobody can tell me.

Ilus. Väga ilusad sõnad ja meloodia ja video on Egerti laulul.
Mitte keegi meist ei saa kedagi hukka mõista. Kellelegi hinnangut anda. Kedagi arvustada. Kellelegi isegi nõu anda.
Sest kes oleme meie, et kedagi arvustada?
Elu on palju, väga palju sügavam kui pealtnäha tundub. Meie egomängud on nii megapalju sügavamad kui pealtnäha tundub. Vajab palju julgust ja õigeid meetodeid, et egost üldse läbi närida.


Ma tahaks, et maailmas oleks ilu ja headust.
Teen nii, et ma näen maailmas ilu ja headust. Hoolt ja armastust. Hellust ja sõbralikkust. Empaatiat ja kaastunnet. Rõõmu ja naeru. Naeratusi ja säravaid silmi. Heasoovlikust ja avatust. Soojust ja tolerantsust. Vabadust ja aktsepteerimist.

Sest samamoodi nagu ma tellisin endale kodu, kus elan, saan ma tellida ükskõik, mida.
You Might Also Like

0 comments