Miks ma hakkasin avalikult blogi pidama?

esmaspäev, oktoober 03, 2016

Hea küsimus, eksole. Neid blogijaid on ju küllalt, kellele neid veel juurde on tarvis!

Ma olen tegelikult blogi pidanud juba väga pikka aega. Gümnaasiumis ehk umbes 10 aastat tagasi, alustasin ja selle aja jooksul on neid avalikke või vaid konkreetsetele lugejatele mõeldud veebipäevikuid olnud mitmeid. Viimastel aastatel olengi kirjutanud vaid valitud seltskonnale, aga ka see on viimase poole aasta jooksul soiku jäänud... kirjutamise ja jagamise asemel keskendusin iseendale, oma arengule ja õppimisele.

Aeg astuda mugavustsoonist välja


Nüüd on tekkinud teine tunne. Tunne, mis ütleb, et aeg on rääkida üle mitmete aastate avalikult. Päris oma nime ja näoga. Astuda välja sellest mugavustsoonist, saada üle hirmust ja enesekriitikast ning lihtsalt kirjutada.

Erinevates seltskondades uuritakse minult sageli, et mida ma olen kogenud, mida mingitel puhkudel soovitan ja kuidas üks või teine asi on mind aidanud. Saangi aru, et inimesed tahavad kogemusi, arvamusi, jagamisi, julgustust, õppimist teiste vigadest. Olen oma loomult maailma suhtes uudishimulik inimene ning vajan pidevalt erinevaid stiimuleid, hoidmaks elu põneva, aktiivse ja huvitavana. Viimasel ajal olen muutunud küll tunduvalt rahulikumaks kui varem, kuid uudishimu on mul jätkuvalt ja eneseareng paelub mind endiselt.

Soovin jagada oma kogemusi


Seega vastus, miks ma hakkasin avalikult blogi pidama, on järgmine - ma soovin jagada oma erinevaid kogemusi, et ka teised saaksid nende inspiratsiooni, motivatsiooni, õpiksid minu vigadest või saaksid jõudu endaga tegeleda ning oma hirmudest ja blokeeringutest vabaneda. Tunnen, et olen käinud päris laheda teekonna ning seal on mitmeidki nüansse, mis võiksid olla teistele huvitavad.

Soovin selle blogiga tuua maailma rohkem rõõmu, õnne, pisidetailide nägemist, tervist ja tervislikkust, positiivset emotsiooni ja elujõudu. Soovin jagada oma valusaid ja ilusaid õppetunde, soovin julgustada inimesi endaga tegelema mitmekülgselt ja täisväärtuslikult. Soovin, et maailm saaks paremaks paigaks ning iseenda muutmisega olen ma seda teekonda alustanud.

Mida siit leida võib?


Siia kirjutan oma kogemustest, oma arengutest, oma mõtisklustest, asjadest, mida armastan ning meetoditest, kuidas tervenen. Siin on eelkõige elu läbi minu vaatenurga ega pretendeeri kuidagimoodi tõele. Või siis ainult minu praeguses hetkes tunnetatavale tõele :)

Astun välja mugavustsoonist.
Korjan kokku oma hirmu.
Järgin oma südant.
Hirm hoiab meid sageli tagasi.
Mis saaks siis, kui negatiivse stsenaariumi asemel juhtuks hoopis positiivne?

Midaiganes me teeme,
see peab meid õnnelikuks tegema.

Iga päev saame ise valida, kas oleme õnnelikud või õnnetud.

You Might Also Like

0 comments