Mida ma tundsin 200 000 kristalli keskel olles?

neljapäev, september 29, 2016

Olin Kristallikoja kristallkambris käinud ka paar aastat tagasi, kuid tol korral ma ei tundnud väga midagi. Arvasin, et ju ma siis olen veel nii “kinni”. Lihtsalt oli hea, rahustav ja meditatiivne olla. Sel korral käisin seal koos valgustervendaja Evelyn Luikmeliga. Kõik oli teistmoodi.


Kristallkamber sobib kõigile

Kristallkambrisse minnes oli mul korraks hirm, et äkki ma olen ikkagi liiga vähe vaimsel rajal sammunud ja ehk peaksin olema veel rohkem spirituaalne, et siia 200 000 kristalli keskele koos terapeudiga sobituda? Evelyn rahustas mu kiirelt maha, öeldes, et kamber ja terapeudiga seanss sobib absoluutselt kõigile.

Kui esimesed jutustamised olid tehtud, suuremad hirmud ja kõhklused maha võetud, siis ütles Evelyn mulle konkreetselt: “Sa oled liiga paljude inimeste energiaväljas. Enne me alustada ei saa, kui sa enda energiavälja tuled.” Selge pilt, otsekohesed juhised käes, viskasin kristallkambrisse pikali ning hakkasin end vaimujõu abil “endasse tooma”.

Püha vaikus vs halenaljakas teater


Olen kogenud mitmeid erinevaid teraapiaid ja seansse ning tunnetanud, et tihtipeale valitseb neis mingisugune püha vaikus. Vahel on see vaikus päriselt püha, vahel justkui mängiksime me terapeudiga mingit mängu ja kannaksime kokkulepitud rolle. Siis muutub see lausa halenaljakaks. Evelyniga nii polnud.

Kuigi Evelyn ütles, et pole nn “tavalist seanssi”, sest iga seanss ka sama inimesega on täiesti isemoodi, siis ülesehitus on sellel ikkagi korduv. Viskasin pikali, sulgesin silmad ja tõin end Kohale. Evelyn istus mu juurde, pani tunnetuse ja kõrgema juhendamise järgi mu peale kristalle, tugevamaid aistinguid minuga jagades. Tiibeti helikausiga kõla tehes hakkasime rändama nendel teedel, mis sel seansil üles kerkisid.

Kõik probleemid algavad mõtetest


Seanss kestis umbes 40 minutit. Käed surisesid, soojalained käisid üle keha, energia liikus teatud hetkedel nii tugevasti, et tundsin lausa kehaliselt värinaid, vahel tahtsid tulla pisarad, südame avanedes ja erinevate alade puhastumisel vallandus aga imeline kergustunne ja sügav rahulolu.

Tundsin end pärast seanssi hõljuva ja kergena. Tõeliselt mõnus oli olla. Isegi mu näoilme olevat olnud nüüd teistsugune. “Kõik probleemid algavad meie mõtetest. Emotsioonid tekitavad füüsilisi hädasid,” teab Evelyn.

* Millest ma mõtlen?
* Kuidas ma mõtlen?
* On mu peas tiirlevad lood positiivsed või negatiivsed?

Oluline on käia oma mõtteid korrastamas, meelejõudu tugevdamas ning õigeid suuniseid saamas. See, kui tihti kristallkambrisse minna ning kas seda iga kord koos terapeudiga teha, oleneb inimese enda tunnetusest. Kodune mediteerimine annab ka häid tulemusi, kuid kristallide keskel on mõju lihtsalt tugevam.

Kristallikoja kristallkamber on äärmiselt võimas ja isegi pühalik paik.
Kristallidel on maagiline vägi.Tee nimekiri oma õnne allikatest.

You Might Also Like

0 comments