Võrratu massaažikogemus Merje juures

kolmapäev, juuni 28, 2017

Iga kord, kui ma massaažist tulen, küsin endalt, miks ma ometi sagedamini endale seda lõõgastust ei paku. Olen käinud mitmete erinevate massööride juures ja kuigi kõik on olnud head, siis minu viimane massaašikogemus haldjaliku Merje juures oli tõepoolest kõrgem pilotaaž!

Merje oma roosidest seina taustal
Merje olek on nii rahustav ja lõõgastav, et teraapiline puhkus algab juba tema salongi sisse astudes. "Nii hea lõhn!" oli mu esimene aisting. Ja need suured roosid seintel, visuaalselt on siia panustatud... Täpselt Merjelik, mõtlen. Malbe ja leebe olekuga naisterahvalt ei oskaks oodatagi sedavõrd head jõudu, mis tema kätest mu lihastesse voolab. Täpselt õige tugevuse ja survega.

Aga enne veel, kui ma tema käsi oma pinges turjal tunda saan, räägime natuke juttu, joon valmis tehtud teed ning heidan mugavale lauale pikali. Suvised tormituuled vuhisevad akna taga, mul on mõnusalt soe olla. Muusika mängib, täpselt minu maitsele. Vahepeal teeb oma muusikat loodus, kui tuuleiilid on asendunud vihmapadinaga ja see kõik lisab teraapilisust veel juurde. Vajun üha sügavamale lõõgastusse.

Kogesin massööri täielikku kohalolu. Võinoh, ka teised massöörid on "kohal", kui kedagi mudivad, kuid Merje puhul oli kuidagi teistmoodi Kohalolu. Tundsin, et ta oli Päriselt Kohal, päriselt tegeles minuga, minu keha ja lihastega, minu pingete ja valupunktidega. Ta on õppinud erinevaid massaaže ja kombineerib neid vastavalt inimese vajadusele, kuid üldpildis võib öelda, et ta teeb imelist klassikalist massaaži, millel on juures ainult Merjele omane terapeutiline puudutus, mis on justkui armastuseenergia, heade mõtete ja valgusega laetud pai. Ta kasutab nii füüsilist kui energeetilist tervendamist, häid mõtteid ja armastuse valgust.

Tundes Merjet natuke ka inimesena, tean, et ta on suur Andja. Talle pakub tohutult rõõmu, kui ta saab inimesi aidata, neid läbi oma puudutuse, läbi pai võlujõu nende olemist toetada. Ta hoiab oma kohaloluga ruumi, mis aitab inimese kehas esile tuua isetervenemise reaktsiooni ehk keha hakkab sügavas lõdvestuse seisundis ennast ise seestpoolt väljapoole tervendama. Ja massöörina oskab ta seda suurepäraselt, sest see lõõgastus, mis minusse voolas, kui ta mu keha mudis, oli nii reaalselt tuntav!

Käin 1-2 korda kuus tegelikult massaažis, aga Merje juurest väljudes ma tõepoolest särasin. Mul oli tuju niiiiii hea, mu keha tundis end nii hästi, mu pea oli selge, meel oli rõõmus ja ma täitsa justkui lendasin! Ma tõepoolest soovitan minna Merje juurde massaaži, saada endale see ilus kogemus ja lubada 1-2 korda kuus 1,5tundi lõõgastust.

Merje energiateraapia, terapeutiline ja tervendav puudutus, mis on täis nii palju armastust ja valgust on proovimist väärt!

Armas Merje :)
Seda, miks meile on massaaži üldse vaja, palju vist rääkima ei pea. Meie keha salvestab energiaid, emotsioone, pingeid, stressi, sundasenditest tingitud ebamugavustunnet, hirme ja ka rõõmu. Praeguses elutempos on enamikel inimestel pinged turjas, kaelal, õlgades, kätes. Tihti on ka alaselg ja nimme piirkond kinni ning ka istmikunärvid on kinni istutud. Vahet pole, kas töötad arvutiga istudes või teed püsti-jalul tööd, kui teadlikult pingeid oma kehast ei vabasta, siis need tõenäoliselt sinna ka kogunevad. Massaaž on vajalik nii meie kehale, aga ideaalne ka vaimule, sest sel ajal, kui massöör töötab kehaga, saab mõistuse välja lülitada ja teraapilisse lõõgastusse langeda.

Merje teisi teenuseid vaata tema Facebooki lehelt - MerRose Beauty (LINK)

You Might Also Like

0 comments