10 probleemi, millega Rännak on mind aidanud. Vol 1

esmaspäev, september 26, 2016

Rännak on Brandon Baysi loodud meetod, mis jõuab meie alateadvuses paiknevate emotsioonide ja blokeeringuteni ning aitab neid äärmiselt tõhusalt vabastada. Töötab see meetod lausa raku tasandil, mis kõlab raskelt, aga tähendab tegelikult, et see puudutab meid palju enam kui ainult mõistuse-meele tasandil.

Kahtlemata on Rännaku meetod tõhus abimees päris paljude erinevate probleemide ja väljakutse lahendamiseks. Ma toon välja 10 reaalset probleemi, mille lahendamisel olen Rännakust abi saanud.

1. Hirmud tuleviku ees

Oma loomu poolest olen mina see tüüp, kes teeb plaane, peab korralikult kalendrit ning mõtleb augustikuus aastavahetuse peale. Nii tehes olen leevendanud oma aeg-ajalt üles kerkivat hirmu tuleviku ees. Tänu Rännakule olen suutnud sellest egomängust aru saada ning oluliselt rahulikumalt võtta nii käesolevat hetke kui ka kogu tulevikku. Minus on kerkinud suurem usaldus iseenda, elu ning ka universumi vastu.

2. Negatiivsetest mälestustest vabanemine

Kahjuks on meil kõigil mälestusi, mis teevad haiget, tekitavad endiselt viha ning isegi kättemaksusoovi. Olen saanud läbi Rännaku nendest emotsioonidest rääkida, karjuda, nutta, vajalike inimestega kallistada, armastust avaldada ja läbi andestamise vabaneda seni hinge kriipinud valusatest mälestustest. Tänu sellele on mu elu muutunud nii palju kergemaks ning suhted lähedasemaks ja siiramaks.

3. Andeks palumine

Süütunne on üks peamisi tundeid, millega mina olen pidanud silmitsi seisma ja tegelema. Millegipärast võtan nii kergelt vastutuse ja koorma enda kanda, tundes süütunnet asjade pärast, mis tegelikult minu teha pole olnud.

Pikalt kriipis minu sees soov ja vajadus andeks paluda minevikus ning ka olevikus tehtud asju inimestelt, kellega nn tavaelus suhtlemine oleks olnud äärmiselt keeruline. Rännaku protsess andis mulle selle võimaluse. Minu jaoks oli oluline andeks paluda nii iseendalt kui ka teistelt.

4. Piiravate uskumuste avastamine

Olen käinud kahel Külluse Esilekutsumise Retriidil ning mõlemad neist on olnud minu jaoks nii märgilise tähendusega. Nii huvitavad ja isegi ahastavad on olnud avastused, kuidas ma ühe käega püüan saada edukaks, tubliks, teen tööd et endale finantsiliselt kena elu lubada, ja teiselt poolt on minus sügaval mingisugused tobedad piiravad uskumused, mis küllust takistab. Olen nii siiralt tänulik, et need avastasin, need seal teadlikult vabaks lasin ja ümber tegin ning uued, oluliselt toetavamad uskumused enda sisse istutasin.

5. Maskide maha võtmine

Teate, kui tubli maskide kandja ma olin! Teiste inimestega koos olles naeratasin ma absoluutselt kogu aeg. Sageli kuulsin lauset, et “Getteril polegi halba tuju”.

Oma esimesel Rännaku Intensiivseminaril jõudsin aga Päris Endani. Päris Minani. Jah, ka seal paistis päike ja mu suul oli naeratus, aga seda maski polnud ees. Avastasin, kui kuradima mõnus on olla ehe, päris, siiras, naeratada südamest, mitte sundlusest või hirmust. 

Esmakordselt ei tundnud ma hirmu, et mitte-naeratav olles mind “ei armastata”. Jah, mitmed sõbrad heitsid ette, et ma olen “nii muutunud” ning mõned neist kadusidki ära, aga mitmed tulid juurde ja suhe nendega, kes jäi, on muutunud palju sügavamaks.

#
Sellised olid esimesed viis probleemi või murekohta, mida olen saanud Rännaku meetodiga endas lahendatud.

... järgmised 5 probleemi (mis on ehk isegi suuremad) jagan teiega mõne aja pärast :)


Tunned huvi, mis asi see Rännak on?

* Kindlasti soovitan Rännaku Intensiivseminari, 29.-31.oktoobril.
* Kui tunned, et Su elus on halli ja tuimust rohkem kui võiks/peaks, siis soovitan seminari Värvid Ellu, 7.-9.oktoobril.
* Ja kui tahad kogeda Rännakut kõigepealt praktiku juures, mitte avalikul seminaril, siis praktikute nimekirja leiad nende kodulehelt.
Oma probleemide eest me ära ei saa joosta.
Julgen olla mina ise. Arvasin, et enne julgesin ka. Ei julgenud ma midagi!

Tõeline õnn saab tulla ainult siis, kui oleme end blokeeringutest vabastanud.
Õnne loome me endale ise. Ainult ise. See ei saa kunagi täielikult tulla välisest maailmast.

Rännakuga on hea algust teha näiteks mõnd nende raamatut lugedes.

You Might Also Like

0 comments